Services

WKS PHOTOGRAPHY

Kami menyediakan pelbagai pakej yang menarik untuk memenuhi kehendak anda. Sila klik pada pakej-pakej yang di sediakan di bawah untuk info yang lebih lanjut.

Wedding Package

Perkahwinan itu adalah satu kenangan yang indah. Abadikan kenangan yang indah itu bersama kami dengan pakej-pakej yang menarik dan hebat di tawarkan untuk anda. Jangan biarkan kegembiraan dan keseronokkan anda menjadi sia-sia tanpa apa-apa kenangan untuk ditatapi dan di lihat  oleh anda dan keluarga di kemudian hari. Pakej kami bermula dari RM 800.00 dan ke atas. Untuk keterangan lanjut sila hubungi kami berdasarkan pakej-pakej yang kami sediakan di bawah.

Package Family, Babies and Others

Merakamkan detik-detik manis bersama keluarga tercinta untuk di abadikan didalam sebuah album akan menjadikan kenangan itu cukup bermakna dan bersejarah kepada anda. Jangan sia-siakan detik-detik indah dan manis bersama keluarga tercinta anda di biarkan berlalu begitu sahaja tanpa apa-apa kenangan untuk disimpan dan di abadikan. Oleh itu pihak kami  di WKS PHOTOGRAPHY mengambil alternatif ini untuk membuatkan anda dan keluarga anda bermakna dengan pakej yang kami tawarkan seperti di bawah. Jangan tunggu dan membuang masa lagi. Segeralah membuat tempahan di WKS PHOTOGRAPHY. Bermula dari RM 800.00 dan keatas.

Optional & Additional Services

Photographer Services

Kekurangan photographer untuk melakukan aktiviti dan merakamkan gambar? Jangan bimbang. Kami bersedia untuk merakamkan gambar bagi pihak anda. Khidmat kami bermula dengan harga RM 250.00 per jam. (Tertaluk kepada terma dan syarat).

Terma & Syarat

Advertisements%d bloggers like this: