Ainin Sofia Jalan2 Cari Makan…..

26 07 2009

Assalamualaikum….

Lama tak letak gambar terbaru anak saya….Kali nie nak letak gambar Ainin jalan2 masa kami sekeluarga bercuti balik ke Kelantan 2 minggu yang lepas…..Gambar nie di amik ketika kami sekeluarga jalan2 kat Rantau Panjang, Kelantan….Gambar adalah gambar candid Ainin ketika dia berjalan di sekitar kawasan tempat membeli belah di Rantau Panjang…..Di bawah adalah aksi2 beliau yang telah di rakamkan….

Bergaya sederhana untuk keluar berjalan2 dengan memakai topi dan membawa bag galas…

” emm’..apa yerk nak cari? Mainan ker makanan ?”

“Mana mama dan ayah nie ? Kedai aku cari dah jumpa dah..”

“Takpelah…Biar aku pilih2 dulu yang mana best”

“Warghhh dah ngantuk….Balik tido dulu…Bye”

Di bawah nie plak gambar ainin dan sepupu ainin serta kawan2 ainin ketika pulang ke kampung……

Ainin dan sepupu di Kuala Terengganu.

Ainin dan sepupunya di Rompin, Pahang…

Ainin dan kawan2nya di Kelantan…

Terima kasih dan jumpa lagi…..

WKS 2009


Actions

Information

6 responses

26 07 2009
cak

seronok ya blh gi jalan2 cari makan..hehe. bro klu blk kg kelate kat mano..??

>>model tak gothic la ari tuh..takde prop yg sesuai.

WKS Reply : Balik kelate kat Pasir Mas…Rumoh mok kawe…

26 07 2009
Mazrul

Mane gambar pelantar wei!
Cepat kasi upkan, tengok kat Iphone tak puas.
Sunset kat kampung ade tak?

WKS Reply : Alamak bro. Tak sesempat lagi nak upload gambar pelantar….Hehehehe

27 07 2009
ai

waaaaaaaaa ainin sronok shopping mainan yer hehehe

WKS Reply
: Mainan jer lah dia tahu….Hehehehehe

27 07 2009
fauzi-maya

whoaa..abis satu east coast dari johor ke kelantan si ainin jalan..
re: ko nak tag aku..ishh..segan la aku..aku asal boleh jer amek gambo..kekeke

WKS Reply : a’aahh nak tag ko….Boleh tak…

30 07 2009
Hafiz Pesona Senifoto

salam saudara …

lama tak bertanya khabar … anak pun dah makin besar nampaknya ….

WKS reply : TU lah ..Kawan pun dah lama tak bertanya khabar tentang bro…Mesti dah makin maju sekarang…Kawan plak sibuk dengan kerja hariaan yang makin banyak…Huhhhuh

2 08 2009
mshafie

Dah sampai Kelantan dah..
jauh berjalan..

WKS Reply
: Kelantan selalu sampai…Sebab rumah kg kat kelantan….Hehehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: