Lagi lagi Anin Sofia….

15 02 2009

Assalamualaikum….

Oleh kerana saya kurang beraktiviti untuk mengambil gambar….Jadi tak banyak gambar yang dapat saya dapat uploadkan kat blog setakat nie…Tapi alhamdulillah gambar anak saya Wan Ainin Sofia tidak pernah saya terlupa untuk merakamkannya….Ini adalah gambar2 terbaru yang sempat saya rakamkan melalui kamera saya….Gambar nie menceritakan gelagat Wan Ainin Sofia….Ketika ini dia telah pun berusia 1 tahun 6 bulan….Semakin lincah dan semakin ligat gerak gerinya….Kadang2 agak susah untuk mengawalnya…Tapi apapun dialah penyeri, pemberi sinar dan juga penghilang masalah kepada saya….Dengan melihat gelagatnya yang pelbagai nie membuat kekadang saya ketawa sendirian….

Melalui gambar nie juga rasanya anda semua dapat melihat bagaimana aktif dan lincah nya dia bermain…Ketika nie dia sedang bermain2 di halaman rumah mak mertua saya di Kg Melayu Majidee….Rumah nie 2 tingkat dan di depan nya terdapat tangga untuk ke halaman utama rumah…Di tangga tersebutlah dia turun naik bermain ….Mungkin juga baginya satu keseronokkan bermain di situ…Maklumlah baru dapat kaki org kata….Memang agak berbahaya bermain di situ kerana dia baru saja mula nak stabil berjalan….Walaubagaimanapun saya tetap memerhatikan tingkah lakunya takut2 kejadian yang tak di ingini berlaku….Malang tak berbau org kata…..

Apapun terima kasih kepada anda semua kerana sudi datang melawat dan menjenguk web saya di sini…


Actions

Information

16 responses

15 02 2009
syahid (oblind36)

adalah job tu skit2. alhamdullillah. dah besar dah aini sofia nie. comey je dia. gmbr pun ‘ohsem’. saya minat color yg bro buat. lawa. keep it up

WKS Reply : Alhamdulillah dan terima kasih bro….:D

15 02 2009
en_me

chomeyyynyerrr..

WKS Reply : Terima kasih

15 02 2009
comel

Ayah .. mana gambar mama… JEALOUS niii.. Asyik AININ aje!!!

WKS Reply : Mama tak ensem jadi tak payah ler..HEhehehhee

16 02 2009
syuksharkawi

lawa bro
kemas
aku suka

WKS Reply : Thanks bro…

16 02 2009
syuksharkawi

http://whitesideterritory.wordpress.com/

smart tilemm

WKS Reply
: Thanks..

17 02 2009
mazrul

wah dah panjang rambut dia..boleh buat toncet la gini.
comeinye dia…
jom turun PG bawak anak nengok layang-layang!

WKS Reply : A’aah dah boleh buat toncet dah…Tapi mama dia yang selalu buatkan ler..Ayah dia tak reti…KEh keh keh…

18 02 2009
FarEast

background color hijau tu menarik perhatian … pic lebih menonjol😉

WKS Reply :
Terima kasih…Guna dinding rumah jer background…Hhehehe

18 02 2009
izat

i will come to KL..
in march… bini tranfer sana..
i follow

WKS Reply : BRo kar KL kat mana….Dengar kata PUTRAJAYA…Betul ker…

23 02 2009
mshafie

samalah bang..anak kawan pon dah pandai merajuk kalau tak bawak pergi jalan-jalan..kalau mungkir janji lagilah dia marah..

WKS Reply : Sama ler anak kita…Hehhehehe…

23 02 2009
cak

kaler always chantek.

WKS Reply : Thanks bro…

28 02 2009
maya amir

dh besar dah die..jap jek eh..;)

WKS Reply : Alhamdulillah…

2 03 2009
Amber

It was nice to see your blog.Just Keep Writing!

______________________________
Don’t pay for your electricity any longer…
Instead, the power company will pay YOU!

WKS Reply : THanks…

4 03 2009
FarEast

x update lg?? =)
keep in touch

WKS Reply : INsyallah…

17 03 2009
peijan

macam biasa nice.. anin pun comel..😉

WKS Reply : Terima kasih peijan…

10 04 2009
fauzi-maya

lame tak upload bro? ape cer?

WKS Reply : Sorry la bro sibuk sikit…Tu lama tak berupdate…

13 04 2009
mshafie

saya ni pon dah lama tak shoot ngan upload aper2..

WKS Reply
: Sama lah kita…tadi baru jer update yang baru setelah sekian lama…Heheheh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: