Lama……

9 02 2009

Assalamualaikum, Agak lama saya menyepi dan tak update blog nie dah …..Line internet yang tak berapa nak ok membuatkan saya kekadang malas nak masuk internet….Kali terakhir saya letakkan gambar pun bulan 11, 2008 hari tuh…Hampir 3 bulan dah berlalu….Penjam celik, pejam celik rupanya masa berlalu dengan begitu pantas sekali….Tahun 2009 pun dah masuk bulan kedua sekarang…..Apapun rasanya tak terlambat lagi untuk saya ucapkan Selamat Tahun Baru 2009 kepada anda semua yang sudi dan masih tak jemu untuk melawat ke sini….. Mengenai gambar yang saya amik, pada bulan 12, 2008 hari tuh saya balik ke kampung melawat ibu di sana…Masa tuh musim tengkujuh dan hujan pun lebat..Kawasan yang rendah kebanyakkan di naikki air ….alhamdulillah rumah ibu saya tidak terlibat dengan banjir dan selamat…..Walaupun begitu air didepan rumah tetap juga bertakung …..Musim2 macamnie, kanak2 la paling seronok kerana dapat bermain dengan air….Risiko memang ada tapi budak2 nie apalah yang dia tahu…yang penting keseronokkan…..Apapun ibu bapa lah yang berperanan dalam menjaga dan menasihatkan anak2…Di bawah adalah gambar yang sempat saya rakamkan kegirangan kanak2 bermain air ketika di musim tengkujuh…..

Di bawah pula saya letakkan gambar terakhir yang saya amik setakat nie…..Gambar di Kuala Lumpur City Centre…Gambar menara berkembar petronas yang terletak di KLCC di waktu malam untuk tatapan saudara/ri….

Akhir sekali saya mengucapkan terima kasih kepada semua pengunjung yang tidak pernah jemu datang masuk ke laman blog saya nie….Di harap dengan kunjungan dari saudara/ri dapat mengekalkan laman blog nie sehingga selamanya….Juga masih tidak terlambat untuk saya mengucapkan selamat tahun baru 2009 dan selamat tahun baru hijrah….Insyallah berjumpa lagi kita di lain post….

Wassalam

WKS 2009


Actions

Information

11 responses

9 02 2009
en_me

oke bro.. welkam back..

WKS Reply : Terima kasih…

9 02 2009
cak

hoho…main air banjir mmg sesuatu yang mengujakan. selamat tahun baru jugak. teruskan mengupdate ya..hehe.

WKS Reply : Insyallah selagi terdaya saya akan update…πŸ˜€

9 02 2009
FarEast

cantik pic klcc tuπŸ˜‰ lama x dgr citer … agak terkejut biler baca comment tu … sebab lama sgt blog nie x berupdate =) so mcm mana rumah org tua sumer?? sumer dh ok??

WKS Reply : Terima kasih bro..A’aah lama mendiamkan diri..Sibuk sikit…Tapi alhamdulillah semua ok…

9 02 2009
syahid (oblind36)

welcome back bro. saya suka la gmbr bro. sharp dia lain macam skit. cun. btw, saya ada blog khas untuk gambar tp jarang upload. boleh check dekat http://galeri1000pixel.blogspot.com

WKS REPLY : Terima kasih bro…..Ooo yer ker..Banyak gak blog yerk….Nanti saya masuk…Insyallah…

9 02 2009
aiman faizul kareem

itu cerita pasal banjir bole kasi byk gambar bole ka bro?…hehehe..bila nak ambik gambo org naik LRT…:P

WKS Reply : Nanti banjir lagi gua upload lagi..Hehhehehehe…Amik LRT gua tak sampai lagi tahap tuh…Kena menuntut lagi…

9 02 2009
Mazrul

Kalu balik lagi, kita minum-minum lagi. Jgn lupa, hapdet blog lagi…warga tikoosan mcm tak cukup korum! Kalu amik cuti lama, jom outing!

nape blog tikoosan tak leh access???

WKS Reply : Boleh ajer nak outing…Cuma kena cari ler apa nak buat kalau outing dan di mana…Baru leh setkan dan jalan….

10 02 2009
izat

hi..
KL beb..
bila mak mai JB bro..
nampaknyer berteman ramai la anak aku sorang ni..

WKS REPLY : Hari minggu kat JB bro….

11 02 2009
mshafie

samalah..dah lama jugak tak login…

WKS REply : MEsti sibuk gak….

11 02 2009
Radin Aminurasyid

re : thnx 4 d wishes bro…

yup… lame btol hang mghilang…
welcome back broo…πŸ™‚

WKS Reply : Terima kasih bro…

13 02 2009
peijan

huhu gambar tu mmg sengaja di biarkan distraction.. reflection cermin tu.. nampak colourfull sket.. lama tak dengar cite.. bila nak turun kl lg?

WKS REply : Week day memang kat KL bro…weekend jer kat JB…πŸ˜€

4 07 2009
alidahlan

gambar no 4 tu…. sgt sgt marbeles…. right moment, overcast awan tu menarik.. mmg aku suka betul gambar ni….

WKS Reply : Terima kasih bro AliDahlan….πŸ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: