Ainin Dah Setahun Usianya

9 08 2008

Assalamualaikum…

Pada 24 Julai 2008 yang lalu, genaplah usia Ainin Sofia setahun umurnya…..Walaupun umurnya sudah pun mencecah setahun tetapi belum masih lagi boleh berjalan….Mungkin lambat sikit berjalan….Tapi kalau dia leh jalan cepat pun susah gak nanti….Takut tak larat nak mengejar dia…Sebab sekarang nie pun dia dah pantas merangkak kehulu kehilir……Giginya pula baru jer tumbuh 4 batang……Tapi kalau letak jari sakit jugak kena gigit darinya….Hehehehe….

Pada 26 Julai tempoh ada lah buat besday party untuk si Ainin Sofia nie…..Gambar2 besday pun tak sempat lagi nak upload kat sini…..Insyallah kalau ada masa saya upload kemudian….Masa buat besday Ainin nie ramai jugak jiran dan kawan2 yang datang…Terima kasih saya ucapkan kerana sudi dan datang meraikan besday Ainin…..Juga terima kasih berbanyak kepada kawan2 yang sudi memberi hadiah harijadi untuk si Ainin Sofia….

Ok lah tak nak bercerita panjang2 sangat…Just nak share gambar2 Ainin sofia untuk tatapan bersama……Gambar nie semua adalah gambar ainin yang berusia setahun…….

Jumpa lagi di lain waktu insyallah….Terima kasih terlebih dahulu dari saya kerana sudi melawat website saya ini…

Wassalam…

WKS 2008


Actions

Information

9 responses

9 08 2008
cak

kaler cantet la. suka no 3..

WKS Reply : Terima kasih bro…

10 08 2008
ZaminOmar

waaaa….da besar anak abg….comey mcm parents dia gak…bila laa sy lak nak ada anak…ehehehe

WKS Reply : Cecepat kahwin …Insyallah ada nyer nanti…Hehehhee

11 08 2008
ai

laaaaaa khairil, ko letak si ainin tu dlm air, alahai diam plak dia tuh heheee, mana gmbo kek daaa😉

WKS Reply : Gambar kek dah kasi kat Yati…Dia tak kasi ker hari tuh…

13 08 2008
mshafie

wah selamat hari Lahir untuk anak anda!!

Dah pandai main air laut eh..NI kalau anak saya habis tempat tu dia round..rumah pun dah bersepah gara-gara keaktifan dia..Fuhh

WKS Reply : Mula takut gak main laut…Tapi lepas tuh ok suka…Biasalah bro tengah nak membesar…Baguslah kalau dia aktif dari dia senyap jer….:D

15 08 2008
mamatt

cantek gambar2 nih… budak2 mmg suka main air hehe🙂

WKS Reply: Terima kasih….:D

18 08 2008
+ FarEast +

tp mmg la … beza bentuk bdn dier … dh makin membesar =)

WKS Reply : A’aahh dah makin membesar….:D

19 08 2008
Mr shah

sekejap je masa berlalu…

dah besar pun Ainin sekarang…

Semoga kita sama-sama berjaya mendidik anak kita…

WKS reply : Hari ke hari..Kejap jer masa berlalu…Alhamdullilah..Insyallah kita akan medidik sebaik mungkin anak kita….

29 08 2008
fani

lama tak singgah kat sini…
dah setahun rupanya anak bro..mesti makin lincahkan..
anyway.. nurin dah dapat adik baru…alhamdulillah..

WKS Reply : Terima kasih bro sebab sudi lagi singgah…..Alhamdulillah bro atas kelahiran cahaya mata baru bro…Semoga di murahkan lagi rezekin…Insyallah…

1 09 2008
FarEast

Salam merdeka!
Salam Ramadhan!
Salam dari saya & keluarga

– FarEast – 😀

WKS Reply : Terima kasih dan begitu juga dari saya untuk bro di sana…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: