Photo Session With Cute Model..

19 05 2008

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Hari nie saya kembali menunjukkan gambar Wan Ainin Sofia ….Gambar nie di ambil ketika umurnya beberapa hari lagi untuk menjejak 10 bulan ( 24 May 2008 – 10 Bulan)…Di ambil ketika kami sekeluarga keluar bersiar2 di Danga Bay Johor Baharu…Ainin pula ketika ini sudah pandai duduk walaupun masih belum pandai merangkak dan berjalan…..

Di bawah beberapa keping gambar aksi2 model cilik saya untuk tatapan semua…Segala teguran dan kritikkan untuk memperbaiki kelemahan yang ada amatlah di hargai ….Terima kasih terlebih dahulu daripada saya kepada semua yang sudi melihat dan melawat dan tidak lupa juga kepada yang sudi meninggalkan sedikit komen…..

Di selitkan sedikit gambar2 lama Ainin Sofia….Gambar di ambil di rumah berlatarbelakangkan kain cadar dan menggunakan flash lighting….

Ini pula gambar Ainin Sofia ketika berumur 1 bulan….

Wassalam

WKS 2008


Actions

Information

13 responses

20 05 2008
zilzal

salam bro WKS…
kejap je sofea dah nak masuk setahun kan…
membesar dgn penuh kasih sayang dari ibu dan ayahnya..
saya tak reti nak komen ape2 pun..
cume sy tak saba nak tunggu sofea ni membesar:)
doakan kejayaan final sy kali ni dan grad terus.
syukran

WKS Reply : Terima kasih Zilzal…Semoga apa yang Zilzal katakan akan menjadi panduan…Insyallah……Rasanya dah abis kot final zilzal…Semoga berjaya ngan cemerlang…

20 05 2008
Abeja

Hari tu pegi danga bay ambil gambar model yaaa…

WKS Reply : A”aahh…Modelnya diatas nie…Hehehehhe

20 05 2008
ZaminOmar

salam…bro…bro da terlalu sifoo…ta terlalu power….sy takut…sy lak x layak nak mengajar bro sbnrnya….bro ada idola sy…sep baik siang mlm sy x mimpi bro..heheheeh

….tgk gambar potrait bro shoot ni da la…..jelesssss gila woooo

WKS Reply : Salam kembali…tak der ler terlalu sifoo…Saya pun tengah belajar lagi apa…Masih banyak lagi tak tahu….Dan masih banyak lagi nak di belajar…Takper…Apa kata kita sama2 berkongsi apa yang kita tahu…..Insyallah…

22 05 2008
halimyt

Khairil,
tahniah, anak dah makin membesar
Org rumah aku memang suka ngan baby girl
Dia geram tengok gambar ainin sofia

WKS Reply : Terima kasih halim…Lama tak nampak…..Kalau org rumah suka boleh ler dapatkan sorang lagi baby girl…Hehhehehe

22 05 2008
akuasyiek!

kemas…nampak sharp…best…i like…model comey…

WKS Reply : Terima kasih…..😀

22 05 2008
Mazrul

Setahun dah…
dah boleh dah kalau nak satu lagi..hehehe
Rambut dia dah makin lebat..kawe nye masih nipis.
Comel nye dia…

WKS Reply ; Insyallah bro….Kalau di murahkan rezeki akan ada yang akan datang….Hehhehe

23 05 2008
alchemist

Anak saya baru masuk sembilan bulan, cepat betul dorang membesar yer, anak saya dah ligat merangkak, pantang nampak kerusi dia nak berdiri…

WKS Reply : Tu ler kejap jer kan bro…Dalam sekelip mata jer membesar…..Tahu dah 9-10 bulan…..Sama ler anak saya gak bro sekarang nie…Nak berdiri jer sekarang…

23 05 2008
mshafie

wah..dah pandai bergaya…

WKS Reply : Bakal model saya..Hehehhehe

28 05 2008
++ FarEast ++

mmg cute pon … suka tgk pic no 2 & no 3 =)

fp updated – “Pre-Wedding” 😎

WKS Reply : Terima kasih bro…

28 05 2008
sweating

sweating says : I absolutely agree with this !

WKS Reply : What did you agreed ?

10 06 2008
aishifu

she sooo cute!..dah besar ek…dari kecik dah pandai posing, dah besar x yah ajar posing dah hehe

WKS Reply : Thank you….A;aahh dah besar dah …..nie kena agah2 jugak nak suruh dia posing…Tidak tak posing nye dia…Hehehhee

13 06 2008
aku ler,pengantin

dah beso nnti, kompom si ainin ni jadi model arrrr

WKS Reply
: Model untuk ayahnya saja….hehehhee

19 06 2008
Nonconductor

Somehow i missed the point. Probably lost in translation🙂 Anyway … nice blog to visit.

cheers, Nonconductor

WKS Reply : Thanks for visiting my blog…..I’m sorry coz u didn’t understand what the story i wrote in this blog but i’m sure u can understand from the picture. Anyway thanks so much and do visit again next time…..
.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: