Cukur Jambul – Nur Ariffa Dalila

10 05 2008

Assalamualaikum…

Pada 2 Mei 2008 tempoh hari di tanah merah, Kelantan saya telah berpeluang merakamkan gambar majlis cukur jambul anak saudara saya yang baru berumur 3 minggu ketika itu….Majlis telah berlangsung selepas solat Jumaat dan alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar…Di bawah adalah sedikit gambar yang saya rakamkan pada majlis tersebut untuk tatapan semua…

Kek harijadi hadiah pemberian isteri tersayang kepada saya. Terima kasih wahai isteriku atas pemberian mu ini.

Wassalam,

WKS 2008


Actions

Information

8 responses

11 05 2008
++ FarEast ++

alhamdulillah! selesai majlis cukur … hope baby tu dilindungiNya selalu =)

WKS Reply : Insyallah….Begitu lah harapnya…

11 05 2008
srsfeqah

smg Nur Ariffa Dalila menjadi anak yg solehah, cemerlang dunia & akhirat..
nice shots..feeling woo..
jom..aritu sy g ‘panjek’ GUNUNG DATUK kat parlimen KJ..

WKS Reply :
Terima kasih dan insyallah…Itulah yang di harapkan….

12 05 2008
zack

dah lame x berkunjung ke sini…

gambar no 7 tu cam tertarik lak…lebih2 lagi part siling tu….

setiap gambar memberi byk cerita….

WKS Reply : Terima kasih bro….A;aah lama tak nampak…Saya nak melawat pun tak tahu apa web bro…

13 05 2008
izat

salam bro..
kekuningan sikit..
efek wallpaper atau cat kat dinding kot..
hehehe IR? xde sifoo2 ..try n error jeeee

WKS Reply :
Rasanya mungkin cat dinding dan juga kain kuning yang di gunakan …Reflection kain kuning…Tak pun aku yang tak pandai kot…Keh keh keh….

13 05 2008
akuasyiek!

kontras dia yg sangat menarik…color memang naik abeh…cantik…!!!!

WKS Reply : Terima kasih…

16 05 2008
mshafie

lama tak jengah..dah shoot wedding balik nampaknyer..hasil yang cantik..alah masih power macam dulu jugak..

WKS Reply :
Sesekali jer layan…..Bukan selalu pun..Kekadang dah tak der apa nak shoot amik ler wedding……Apapun terima kasih…

16 05 2008
Ika

smoga ariffa jd anak yg solehah…

*happy belated besday to wks…
(apsal an dah kawen aku tak tau?)

WKS Reply : Insyallah…..Dan terima kasih atas wish yang di beri….
(PAsal An aku tahu dia kahwin pun lepas dah beberapa bulan…Dia tak kasi tahu sesapa)

17 06 2008
hadiena

dah lama tak tengok acara ni..
kat kampung pun… dah tak ramai yang adakan acara ni lagi..

WKS Reply :
Oo yer ker…..Tapi keluarga belah saya still adakan lagi….Tak tahuler org lain…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: