Majlis Perkahwinan Fizah & Imran..

26 04 2008

Assalamualaikum,

Pada 12 & 13 April 2008 tempoh hari telah berlangsungnya perkahwinan rakan sekerja saya Fizah dan pasangannya Imran di Felda Ulu Dengar, Kluang Johor. Perkahwinan beliau telah di langsungkan dengan begitu meriah sekali dan diraikan bersama oleh kaum keluarga dan sahabat handai. Saya telah di jemput untuk menjadi photographer majlisnya itu. Di bawah ada beberapa keping gambar untuk tatapan semua. Di harap Fizah dan Imran berbahagia dan kekal sehingga akhir hayat. Insyallah.

Wassalam dan sekali lagi saya mengucapkan taniah kepada kedua mempelai semoga berbahagia sentiasa selamanya..Insyallah.

WKS 2008


Actions

Information

9 responses

28 04 2008
izat

cun
lokasi kat air terjun / sungai mana ni bro..
kemas..

WKS Reply : Nie kat Gunung Berlumut….Sebenarnya belakang rumah pengantin jer….Terima kasih bro..

29 04 2008
abeja

Mantep laa bro, collage yg menarik, flare tu mcm tak kena laa bro…esp kat gambar yg b&w.

WKS Reply : terima kasih bro….Saja tukar style….Tapi tak jadi lak…Keh keh keh…Thanks for critic and comment.

30 04 2008
jekjenggo

Cantik dan kemas susunannya. Menarik warnanya. Uncle Jek nak ucap tahniah dan syabas atas mutu kerja yang telah dihasilkan.

WKS Reply: Thanks uncle atas komen uncle…

1 05 2008
mikemurano

selamat hari jadi bro..
pnjg umur..sihat n murah rezeki…
p/s:kli salah maaf sbb sye ader tgk kt forum

WKS Reply :
Terima kasih bebanyak bro atas wish hari jadi ……Insyallah dan moga bro pun begitu gak harapnya….
P/S : Betul n tak salah…Apa yang ditulis di forum tuh betul sekali…😀

9 05 2008
Shamir

Nice photos… conceptual!

WKS Reply: Thanks

9 05 2008
radiohed

saya setuju ngan unkle jekjenggo…bila nak turun nie?..dah 2 minggu TT tak cukup korum…nie🙂

WKS Reply : Jom TT sabtu malam nie….Apapun tq bro…

12 05 2008
zack

mesti byk layer dlm susunan gmbr tue….

sume gmbr mmg nice…..

nak tanye sat….yg bygn cahaya(warne merah) tu mmg real atau tambahan…
nampak gambar ini berade dlm kelas tersendiri…

WKS Reply : Bayangan merah tuh tambahan jer bro..Hehehehee…

28 05 2008
muneera

waaaa….sudah ambil wedding pula..menjadi2 bro nmpk! hehe

WKS Reply : Sesekali jer…Bukan selalu…Heheheh

28 10 2008
khuzai

Your picture is very nice. Hope I ot a chance to call u for taking my wedding picture. jgn lupe papar lg gambar wedding yg len.

WKS Reply:
Insyallah anda boleh lakukanya juga…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: