PAPA DON

7 04 2008

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Pada sabtu 5 April 2008 selepas pulang dari outstation di Indonesia jam 3.30 ptg saya dan rakan saya Afza Rozli (Abeja) telah melakukan satu sessi photography product shoot dengan kerjasama Restoran Papa Don yang terletak di Taman Perling, Johor Bharu, Johor. Sessi ini adalah untuk mengambil product-product makanan yang di sediakan oleh restoran tersebut kepada para pelanggan mereka. Sessi ini telah berlangsung selama 2 jam 30 minit dengan 7 menu semuanya.

Restoran Papa Don adalah berkonsepkan cafe. Pelbagai jenis makanan samada masakan melayu ataupun western di sediakan. Juga sesuai untuk seisi keluarga serta bersama rakan.

Sedikit maklumat mengenai restoren ini kepada sesiapa yang berminat untuk merasa dan membawa keluarga atau rakan-rakan seperti di bawah :

Restoran Papa Don
16 Jalan Persiaran 1
Taman Perling (Berhadapan Tennis Academy),
80200 Johor Bahru, Johor
Contact Person : Khamidon Abd Rahman (013-7323712)

Di bawah sedikit gambar yang dirakamkan.

 

Wassalam

WKS 2008


Actions

Information

12 responses

7 04 2008
Abeja

Waahhh…sifoo sudah up kaa, manyak laju….

WKS Reply : Untuk client kena cepat…Keh keh keh

7 04 2008
rinz

waaa..product shoott.. bley blaja niee… tunjuk ajarkuu sifooo…

WKS Reply : Hantam jer tuh bro…..Ko lagi terer bab2 lighting nie bro…

7 04 2008
ISTRiMuuu

SAlam..Cik!!! Bilik ni Ajak Makan Di Kedai Pa Pa Don.. Jgn ler bawa Kekawan… Bawa Ler Hamba n AININ….Wawawawawa……..

WKS reply : Nanti kita gi makan sesama kat sana..Ok dan sedap gak makanan dia..

7 04 2008
radiohed

alamak!.. dpt makan free ka sifoo?

WKS Reply : Sudah semestinya…meh ler ke sana…best makanan dia bro…

7 04 2008
e c a h

adehhhhh…. walopon da makan tadi lunch.. tapi masih mampu menggugat keimanan rasa selera saye la…

WKS Reply : Yer ker…jom apa lagi ke Papa Don laa kita…hehehhee

7 04 2008
izat

wahhh..
mantap…
bila nak ajak n ajar aku sut product lagi weeeiii

WKS Reply : Nak ajar otai n sifoo….hehehehe….Sifoo tak yah ajar…mesti lagi mantap kalau buat…maybe masa jer kot tak sempat nak buat….nanti kita belajar sesama dan buat sama2 ….

8 04 2008
mshafie

Akedemi tennis? bukan akademi badminton ker? apa2pun kira beruntung dapat wat product shoot untuk restoran..

WKS Reply : A’aahh Akademi Tennis katanya…Tapi tak tahuler kot salah plak…Hehehhehe….

9 04 2008
shadi3

aduh wks….
smpi skang ni aku nunggu ble ko nak ajak aku shoot sesama untuk turunkan ilmu.tgk2 ko dah ade projek dah siap!
sampai ati ko wks…
wakakakka…..

WKS Reply : Call laa aku..Takkan nak aku call kot…Hehehhehe…..Insyallah kalau ada xtvt leh ajak…..

11 04 2008
pie

papadon.. bleh tahan gak makanan die.. nyam2..

WKS Reply :
Sedap makanan2 di PapaDon…Datanglah…😀

19 04 2008
ajip

asalamualaikom……
macam tak sangka…cuuun giler photoshoot tuh,sorry baru ari nie nak coment,by the way thak you.. aku looking forward utk guna gambar tersebut as our new menu. aku akan call kau dalam masa terdekat nih….
ajip&saril
from papadon……

WKS Reply :
Terima kasih tokey kedai papadon…..Kalau free call ler…Sorry ler sibuk sikit 2-3 minggu nie ngan keja2 lain…

12 05 2008
zack

PAPA DON ni kat area jb ke….

kat area ade?cth cm kat kl ke…

WKS Reply : Setakat nie JB jer…Belum ada lagi kat lain rasanya…Mungkin nanti dia nak bukak branch mana tahu…Tu kena tanya tokey dia….😀

28 05 2008
khairil idham

dekat sini ada restoran pizza nama dia papa john. =)

cantik2 shot. sejak dari entry yang terakhir saya lawati, banyak dah tambahannya. mungkin sebab doubleukays seperti kata dekat FP tu susah nak diingat agaknya domain tu.

sungguh terliuar dibuatnya… mungkin kalau ada superior angle menambahkan lagi saliva dan keinginan ingin makan..saya yang tak pandai ambik gambar bercakap tentang mengambil gambar =) ya ampun awal2….minta tolong diajar juga saya.

WKS Reply : Adik beradik kot papa john and papa don nie..Hehhehehe…..Terima kasih sebab masih sudi lagi melawat web yang tak seberapa nie dan memberi sedikit komen………

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: