Ainin Dan Walker Barunya

16 02 2008

Assalamualaikum…

Hari nie tak de gambar apa nak di tunjukkan …Just gambar anak kesayangan lagi….Kali Ainin dan walker barunya yang baru dapat seminggu yang lalu…..Alhamdulillah nampaknya dia gembira dengan walker yang beliau dapat dan tiada masalah untuk menaikkinya….Untuk pengetahuan pada 24/2 nie genaplah Ainin 7 bulan…….Di bawah adalah gambar beliau yang saya rakamkan sendiri……

 


Actions

Information

20 responses

17 02 2008
mshafie

dah lama tak menjenguk website anda. Agak sukar hendak membukanya dengan hanya guna TM prepaid. Tapi dengan STREAMYX, Insyaallah saya akan selalu berkunjung ke mari

WKS Reply : Patutler lama tak nampak….Apapun terima kasih kerana masih sudi menjenguk ke tempat saya yang tak seberapa nie….

17 02 2008
mshafie

dah lama tak jenguk anda..rindu rasanya!

WKS Reply : Terima kasih kerana masih sudi lagi menjenguk….

17 02 2008
mshafie

salam dari saya!

WKS Reply : Salam kembali…

17 02 2008
akuasyiek!

cantek tone die…camne buat tu..love it…

WKS Reply : Main saturation n color balance….apapun terima kasih….

17 02 2008
akuasyiek!

cantek…suke tone die…camne buat tu…

WKS Reply : Terima kasih

18 02 2008
zam

kenapakah baby ini nampak comel?
heheheheh

WKS Reply : Sebab ayah dia comel kot..Keh keh keh…

18 02 2008
Apit Pesona Senifoto

seronok dapat tgk perkembangan anak sndr kan ..? hehehehe tunggu .. aku pon akan usahakan gak nanti .. hehehehe .. esok dah bleh berjalan bawak dia turun penang … kasi main tepi pantai ….

WKS Reply :
Cepat bro…Jangan tak berusaha….Usaha tangga kejayaan …Hehehehhehe….Insyallah nanti akan turun juga ke sana satu hari nanti….Nak belajar ngan sifoo penang nie….

19 02 2008
maya mir

surelaa die suke dpt walker baru..jap jek dah 7 bln kan:)

WKS Reply : Mula2 dulu dia naik kejap jer….10-15 minitpastu ngamuk…Sekarang dah ok sikit…Cuma masih belum pandai kedepan…Asyik ke belakang jer…Heheheh

20 02 2008
Ika

wah.. mesti ainin seronok dpt duduk dlm walker.. abis la suma benda dia langgar kat umah tu…. silap2 ainin mesti tolong mama dia ‘ngemas’ rumah kan?
hehehehe…🙂

WKS Reply : Masih belum lagi sekrang…Tapi akan ler tuh nanti…Hehehehe….

20 02 2008
kamilz

Besar dah ye.. hari tu nampak gambar dalam peti kaca.. kena kuning kan?

WKS Reply: A’aah masa lahir tu dia kena kuning….Tu pun masa 7 bulan lalu…..Sekarang alhamdulillah semua ok dah…

20 02 2008
zilzal

pasni makin panjang la langkah ainin comey nih..

WKS Reply : Kalau makin panjang nampaknya kena ikat ler…tak pun pagar…tidak bahaya…hehehehe

20 02 2008
mechattax

Salam bro WKS! Been a long time since I paid a visit to your marvelous virtual home.🙂

Love to see your adorable daughter in her new walker. I’m sure she’ll be walking unaided in no time at all.😛

WKS Reply : Salam kembali…..Terima kasih sudi lagi melawat disini….Insyallah…..

21 02 2008
++ FarEast ++

dh dpt walker tu, mesti jauh dier bergerak … hehe =)

WKS Reply : A’aah baru dapat…..Setakta nie mengundur lagi…Tak tahu ler lepas2 nie…Hehehhee

21 02 2008
++ FarEast ++

eh?? mana komen saya td?? x kuar plak

WKS Reply : Ada problem sikit kot sebelum nie…Tapi dah dapat recover….

23 02 2008
zack

salam…..lame dah x surf laman nie…bukan ape,busy dgn keje…
byk perkembangan berlaku…terutama si kecil yg comel tue…dah besar dah “ainin”…

hapy la ainin dpt walker…ble kesane kemari….jenuh la nak mengejarnye…hehe..

WKS Reply: Terima kasih zack kerana sudi lagi singgah ke web saya yang tak seberapa nie…

25 02 2008
Amrul

bro xder gambar pesta layang2?

WKS Reply :
Lambat sikit….Bz…hehehe

26 02 2008
syahrul johar

salam…huhu..ainin dah ada keta baru!…cepat la pandai berjalan lepas ni..hehehe…nice pics bro..memang suka la nengok gambar2 bro..

WKS Reply: A’ahh dah ada ……Insyallah …..Terima kasih bebanyak…..

27 02 2008
abeja

kenapakah baby ini nampak comel?
heheheheh

WKS Reply : Sebab ayah dia comel kot..Keh keh keh…

Memang ayah dia sangat comel….hehehehehe

WKS Reply : Tau pun…

28 02 2008
e c a h

kemain la lagi beliau bergerak ke sana ke mari ye…
jenuh lak la nak ngepong ha…

WKS Reply : Belum lagi sekarang…Maybe lepas nie kot…Kena ikat le…Heheheh

29 02 2008
sba

bang saya nak jemput abang gi majlis kawin saya…………….pada 8 march 2008
kat alamat no 28 jalan emas 9 taman sri skudai…

WKS Reply : Insyallah jika tiada apa2 halangan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: