Sepupu Wan Ainin Sofia

9 02 2008

Assalamualaikum….

Agak lama juga saya mendiamkan diri dari menguploadkan gambar di sini….Bukan setakat mengupload tapi mengambil gambar juga…..Sebenarnya saya baru sahaja kematian bapa mertua pada 31/1/08 yang lalu…Pemergiaannya tidak di sangka..Dia pergi ketika dalam tidur pada pukul 1.00pagi… Sama seperti arwah bapa saya sendiri yang telah kembali 1 tahun lebih yang lalu ketika org masih lagi berhari raya…Iaitu pada hari raya ketiga……Apapun saya menerimanya dengan redha dan semua ini saya anggap ketentuan Allah SWT yang maha esa….Kesian juga bila mengenangkan anak saya si Ainin yang tidak sempat bermanja dan mengenali kedua2 atuknya….Tapi alhamdulillah sebab kedua2 neneknya masih lagi ada…….

Saya di sini pun tak reti nak bercerita dan berceloteh panjang2 ….Sebab saya bukanlah seorang pengarang …..Apa yang saya nak tunjukkan dan paparkan pada tajuk kali ini ialah gambar sepupu2 ainin iaitu anak2 kepada kakak isteri saya….Anak2 dia tiga org semuanya…..Yang pertama bernama Afiq berumur 5 tahun, yang kedua Nina berumur 4 tahun dan yang ketiga afham najmi sebulan lebih tua dari ainin iaitu 7 bulan sekarang….Di bawah ni adalah gambar2 mereka…

 

 

Doubleukayes 2008

Actions

Information

19 responses

9 02 2008
zam

ades…..ni version si comel ye GURU….hehehe….tomey2 belako….
alamak!!!….sy org 1st komen ka?yehaaaaaaaaa

WKS Reply: A’aahh version si comel jer lah sekarang….Sebab tak berkesempatan lagi nak melakukan xtvt amik gambar….BAru lepas kematian bapa mertua…Apa pun terima kasih bebanyak…..P/S : Bukan GURU ler ….Org biasa jer….:D

9 02 2008
za

salam takziah buat keluarga doubleukays

WKS Reply: Terima kasih….

9 02 2008
muneera

eee..comelnye afham najmi tuh!!hehe

WKS Reply : A’aah comel…Geram kalau tengok dia. Sebab dia lebih tembam pada ainin…Hehehhee

10 02 2008
ibnwanza

takziah buat sedara WK’s…setiap yg dipinjam mesti kita kena pulangkan..:-) anak2 kecil ni cute ler..bleh je kids model ni..ade talent…

WKS Reply : Terima kasih …..

10 02 2008
abeja

Masih kesibukkan lagi ker cikgu?…

WKS Reply : Insyallah kalau tak der apa2 hal boleh laa kita berjumpa minggu depan…

10 02 2008
++ FarEast ++

afham najmi tu muka dier terkejut ke tu?? hehe =)

WKS Reply : Takder lahh…Memang dia berposing macam tuh….Hehehhehehe

11 02 2008
Meorjay

Takziah buat saudara WK. Semoga roh Allahyarham ayah mertua ditempatkan di kalangan orang2 yg dikasihiNya. Amin!
Objek anak2 kecil sememangnya menarik. Seronok sekali melihat wajah dan telatah mereka.

WKS Reply : Terima kasih bebanyak abg meor…..

11 02 2008
kindaichim

hee…memacam reaksi kanank2 nie..:D riang ria dan ceria..:D hee by d way da apdate daa….:D

WKS Reply : MEmang seronok tengok telatah anak2…Apatah lagi jika di rakamkan……Insyallah nanti saya melawat web saudara….

11 02 2008
zilzal

takziah utk ayah mertua bro WKS…
lps ni ainin adela geng ngn afham…
btw name afham najmi tu sgt2 unik bg sy….
mcm tu gak ainin sofia..:)

WKS Reply : Terima kasih bro atas ucapan takziah…..A’aah ainin ada kawan ….Makin nakal ler nampaknya lepas nie…..Hehhehe

11 02 2008
rahmat

klu dh sepupu…ada iras2 la bro….lebih2 lagi tang mata toWs!

WKS Reply : Betul tuh bro….Memang dah nama pun anak beranak…Tang mata tuh maybe ikut mak diorang kot….Sebab bapak dia nie mata sepet jer..Hehhehe

11 02 2008
Amrul

Nice collection ni bro!gambar nina tu paling outstanding!
Pakai canon yek?

Aku belasah je kalau ada gig/konsert yg menarik x kira dimana lokasi, janji rock bukan black metal aku turun!

WKS Reply : TErima kasih bro amrul…A’aah canon….Oooo selalu gi konsert….Kat mana selalunya ko pergi….KL or JB ?

12 02 2008
mazrulphotoblog

Wks…bila nak ajar aku teknik highpass nih? betul ke ape aku sebut.
Nak sebut pun tak reti…pakai picasa aje lah..senang!
Comei…mate semua besar!
p/s- no hal nye pasal baby tu.
Lahir 1/2/08 – girl – 2.8kg aje, janji selamat!

WKS Reply : Teknik highpass ? Tak reti dan tak pernah guna sangat….Lagipun gambar2 saya memang tak der guna satu pun teknik yang bro katakan tuh…Saya just guna sharpen jer kalau dalam PS….Tapi terlebih dahulu saya dah memang setkan kat kamera saya sharpen dia lebih sikit di setting dia….
P/S : Pasal baby tuh taniah sekali lagi dan alhamdulillah semua dah selamat…

12 02 2008
red

wahh, bab portret ni mmg x leh lawan bro la.

WKS Reply : Tak der laa camtuh bro….Bro pun hebat gak…..Insyallah bro pun boleh punya….

12 02 2008
e c a h

mata mereka bulat dan besarrrrrrrrrrrrr..

WKS Reply : Yer ker…Hehehhe…Terima kasih…

14 02 2008
rinz

takziah wat keluarga nko.. patut la lama ko menghilang.. ermm.. sabar2 la bro..
aku plak.. menghilang bukan aper.. line internet kt opis dah kene blok.. dpt masuk time lunch jek.. ni pun baru on ari nie.. lepas cny ari tu..terus katup.. huhu.. sabtu ade model shoot.. join tak?

WKS Reply : Terima kasih bro….Patutler bro pun sama menghilang …RUpanya line kena blok…Hehehhee….Sabtu nie tak join kot…Ada kerja lain…

14 02 2008
syahrul

salam,…lama tak ber ym ngan bro…pekabo?
btw, takziah buat wks sekeluarga…moga sentiasa dirahmatiNYA

geram nengok anak bro…comel sungguh..
gambar2 semua memang superb…tang mata memang dahsyat…glow abis!

WKS Reply : Salam kembali…..A’aah lama tak berYM…sorry lah sibuk sikit kebelakangan nie ngan urusan keluarga dan kerja…..Apapun terima kasih kerana sudi singgah dan memberi komen…

14 02 2008
ncipan

ni memang sifu amik gambar budak/potret. tabek boing boing

WKS Reply : Tak der ler sifu bro…..Suka2 jer ….Apapun terima kasih bebanyak…

24 02 2008
KakRinn

Salam Sejahtera & Salam Takziah,
Waa..dah ada domain sendiri ya. Kakrinn pun pernah guna wordpress ni tapi sekerat jalan jer. Adik Kakrinn yg recommend sbb dia ada bznz dgn wordpress ni. Semoga lebih banyak gambar2 yg ada ceritanya tersendiri kat sini.
Hari ni 24/2 genap 7 bulan Wan Ainin Sofea..Sekelip mata nanti dah setahun !!

WKS Reply : Dah lama dah ada……Ooo yer ker….A’aah dah 7 bulan dah….Lepas nie maybe makin nakal…Hehehhee

26 03 2008
afham najmi

serius anak sedare ko name sebijik ngan name aku.hahaha.comel laa afham najmi tuh. ~real afham najmi

WKS Reply : Ohh yer ker sama…Alhamdulillah …..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: