Kini Ainin Sudah Pun Berusia 5 Bulan

30 12 2007

Assalamulaikum dan salam sejahtera kepada rakan2 semua,

Terima kasih terlebih dahulu saya ucapkan kepada anda semua yang sudi bertandang kesini untuk melihat gambar2 yang tak seberapa hasil dari kamera saya sendiri. Sekali lagi saya ingin memaparkan gambar anak saya Wan Ainin Sofia yang kini sudah pun menjangkau umur 5 bulan. Alhamdulillah. Kali ni gambar yang di paparkan adalah bertempat di rumah opah Wan Ainin Sofia di Kelantan. Saya pun tak berapa reti nak cerita panjang. So saya stop kat sini dulu kali nie. Di harap input dari saudara saudari dalam meningkatkan hasil foto2 saya amatlah di hargai.

 

Wassalam.

Doubleukayes 2007

 PS: Selamat Tahun Baru 2008 saya ucapkan pada semua. Semoga lebih berjaya di masa hadapan. Insyallah…

 


Actions

Information

21 responses

30 12 2007
alchemist

Makin lama makin geram tengok wajah Ainin Sofia nie, terima kasih saudara, tak penah lupa nak singgah kat fotopages saya yang tak seberapa tu, pagi tadi baru jer hantar adik saya pi PKLN kat Bukit Jalil, semenjak kebelakangan nie memang tak banyak gambar lain selain gambar anak saya HaiQal, bagi saya gambar lain “Boleh Tunggu” tapi gambar anak tak boleh pasal dia sentiasa membesar, kalau ada masa InsyaAllah hari-hari saya ambil gambar dia.

Sampai ke Kelantan dah Ainin Sofia kita nie berjalan yer, HaiQal InsyaAllah tahun depan saya bawak dia pi Sabah jumpa keluarga Mertua saya ataupun neneknya, saya memang kagum dengan editing saudara, skin tone cukup terjaga, komposisi dan editing saudara is among the best, ikhlas saya cakap, sampai jumpa lagi saudara. Esok mesti ambil gambar anak lagi pasal last day for 2007, Selamat Tahun Baru 2008…

WKS Reply : Terima kasih bro sudi singgah web saya nie dan memberi sedikit kata2…….Insyallah saya takkan lupa melawat fp saudara sebab saya sememangnya suka hasil2 dari saudara……Mungkin juga sebab saudara nyer stail apa yang saya minat……Saya pun sekarang dah macam bro…Amik gambar anak jer….LAgipun rasa best amik gambar dia…Itu amik gambar lain pun tak upload….Asyik gambar dia jer yang di upload……Macam bro kata laaa….yang lain boleh tunggu…yang nie masuk dulu…….Apapun terima kasih sekali lagi saya ucapkan untuk bro….

1 01 2008
zilzal

salam bro wks….
ape khabar?makin sihat nampak ainin sofia tu…seronok dpt tgk die membesar melalui gamba2 bro….senyuman die mesti membuatkan sesiapa je happy,hilang penat..plus skill bro sume org pun dah tahu…mmg best:)
btw..utk new yr ni,sy ucapkan semoga thn 2008 ni akan menjadikan kite sume lebih berjaya dlm kehidupan…dan redhaNya kite sama2 cari….ameen…..doakan sy cepat habis kt sini:)

WKS Reply : Wassalam Zilzal…..
Alhamdulillah sihat dan alhamdulillah ainin juga bertambah sihat sekarang…….Apapun terima kasih bro….
Saya juga nak ucapkan selamat tahun baru 2008 dan semoga kita semua berjaya……Insyallah….dan doakan zilzal berjaya dalam pelajaran nanti….Insyallah…

3 01 2008
++ FarEast ++

rasanyer masih sempat lagi nak wish eppy new year!hope dis year much more better than last year 😉
n i hope, persahabatan kiter berkekalan sampai bila2 😉

p/s: FP yg x seberapa saya dh update … kalo rajin singgah2 ek 😀

peace! 😎

WKS Reply : Selamat tahun baru juga dari saya…….Insyallah semoga berkekalan hendaknya persahabatan kita…..Insyallah nanti saya melawat fotopages saudara…..

3 01 2008
syahrul

as’kum…selamat tahun baru…comel anak bro ekk… suka tengok dia senyum..comel..nampak gusi je…

WKS Reply : Wassalam…Selamat tahun baru gak untuk bro……terima kasih bebanyak….:D

4 01 2008
akuasyiek!

cantek gambo2 kat sini…bersih…kemas…teruskan bro…

WKS Reply : Terima kasih…Insyallah selagi terdaya dan ada idea…Hehehhhee

4 01 2008
srsfeqah

SELAMAT TAHUN BARU 2008!!
cantik gmbr2 Ainin tu..
memule ingatkn gmbr utk kalendar..hehe..

WKS Reply : Selamat Tahun Baru 2008 gak dari saya…..Bukan calendar….Amik suka2 jer ….Buat kenangan …..Nanti dia dah besar dia leh tengok….

5 01 2008
muneera

slm bro..lame tk singgah sni..one thing never change..your meticulousness in editing…bravo2…btw, slmt thn baru n yes, your daughter is much much cuter when she smiles=)

WKS Reply : Salam kembali……Maybe mun sibuk kot ngan belajar….takper….Apapun terima kasih bebanyak sudi singgah dan memberi komen….Apapun selamat tahun baru juga dari saya….

10 01 2008
k.i.

comei sungguh anak tuan!
anak anugerah Ilahi.

Selamat Tahun Baru dan Salam Awal Muharam dari saya.

WKS Reply : Terima kasih…..Selamat tahun baru dan salam awal muharam gak dari saya….

10 01 2008
zack

assalammualaikum saudare wks….bertemu kite lagi…sejuk jer tgk gambar anak tue…semakin hari semakin membesar..
mesti wks kenal name nie “yusri”…beliau ni sifu saye….beliau byk mengajar ttg cara2 ambil gambar…saye gunekan camera sony DSC-HI(5.1 mpixel)..saye masih kategori basic…
beliau yg beri lmn web nie….
insya’allah nanti saye rgister fotopages utk upload gmbr yg saye ambil…nanti bolehlah saudare beri komen..

WKS Reply : Waalaikumussalam…..Terima kasih kerana sudi bertandang dan meninggalkan sedikit komen…..YUSRI ? Yusri mana yerkkk…..Sebab ada dua tiga yusri yang saya kenal…..Maybe saudara zack nyatakan yusri yang mana satu supaya saya lebih mengenalinya…Insyallah……Bagi saya tak kisah kamera apa pun yang saudara gunakan …Yang penting minat dan gunakan sebaik mungkin ……Insyallah kalau saudara dah ada laman web saudara berilah alamatnya…Saya akan melawatnya….

13 01 2008
zack

gambar yg #2 tu…cantik sgt…background blkg samar seakan blur…
f/2.8 ke?…sume gambr nie setting dpd lensa ke?…wonderfull…
full name die…yusri zakaria….
nak tanye la…kalo camera mcm saye tue ble pakei lensa ke?…

WKS Reply : A’aah F2.8 ….Setting kat camera tapi lensa yang menetukan…..Tengok dia support setakat mana…..Oooo Yusri Zakaria …..Tu abg sepupu saya laaa tuh……..Kalau kamera awak tak leh tukar2 lense….So tak leh…..Kena pakai DSLR ler …Hehhehehe

13 01 2008
Amrul

Blog baru yg menarik!!!!!Gambar2 semua berkualiti!!!!!!!Senang2 boleh TT

WKS Reply : Terima kasih bro…..Insyallah boleh tak der masalah…..Nanti calling2 laa…

14 01 2008
zack

hahaha….DSLR….yg mane bagus….sony/canon/nikon….mesti mahal…
kalo paling murah bape la hargenye….

ooooo kenal pun…hehehe…

WKS Reply : Semua bagus …..Yang penting tahu menggunakan dan dapat mengeluarkan output yang terbaik adalah yang terbagus…….Macam2 jenis kamera ada ……Yang penting budget ada semua leh dapat……..kalau nak lebih baik….masuk sini…http://www.dpreview.com

14 01 2008
Apit Pesona Senifoto

salam ….

dah lama tak dgr kabar berita , waa.. makin eppy dgn baby skrg.. alhamdullillah … rezeki …. pic pon skrg banyak pic baby ekk … syok nya dia … pls visit my new interface also at http://www.pesonasenifoto.com …. bila nak turun penang nieh ..? hehehhe

WKS Reply : Salam kembali…….Alhamdulillah ….Memang banyak gambar baby jer sekarang….Sebab best tengok gambar dia membesar dari hari ke hari…….Ooo dah buat interface baru yerkkk..Mesti lagi gempak dan menarik……Nanti saya lawat……Insyallah nanti adik saya grad maybe saya turun kot ke penang……Dalm bulan 6 or 7 kot…..

14 01 2008
mazrulphotoblog

Wan…
Selamat tahun baru. Semoga tahun nih lebih produktif (ainin nak adik tue) dan makmur hendaknya. Mcm biasa, stay cool dan friendly, senyum selalu dan jgn lupa utk terus berTT. Gambar mcm biasa…mantap!

WKS Reply : Selamat tahun baru gak bro……Hehehehe…Ainin nak adik ekk…..Insyallah tapi bukan masa terdekat kot……..Biar dia besar sikit…….Apapun terima kasih bebanyak bro….

15 01 2008
akina

mmm…comeinyerrr adik sofia nihh…
suker sgt pict b&w tuhh…

WKS Reply : Terima kasih bebanyak Akina….

17 01 2008
Ika

salam bro….
aku jeles tgk hasil kerja ko.. teringin nak blajo lagi ilmu2 editing, especially yg background itam tp subjek/objek/org berwarna.. ko pakai lens apa? filter apa?

salam 1429H walaupun terlambat…

WKS Reply : Salam kembali……Pakai lens apa? Lens biasa jer…17-50mm ….UV Filter jer…….Apapun terima kasih dan salam 1429h……

17 01 2008
Abeja

Cikguuu…bila mau up gambar2 terbaru,

WKS Reply : Insyallah nanti update….Tak kesempatan lagi sifoo….

18 01 2008
hadiena

comey nya ainin… Gambar semestinya lawa… sy suka editing tu..
sekejap je.. dah 5 bulan yea..🙂

WKS Reply : Terima kasih hadiena…….A”ahh kejap jer 5 bulan dan masa berlalu….

19 01 2008
arrembawi

salam bang wks..wa,,manyak comei la…semoga menjadi anak yang solehah…
baru habis pekse ni tu yang boleh aktif balik nih..hehe..

WKS Reply : Terima kasih bebanyak…….Insyallah….Alhamdulillah dah abis peksa…Semoga success dan berjaya ……

21 01 2008
ibnwanza

comel la ainin…nant bila balik kelantan kat umah opah singgah la umah uncle ek…umah opah kat area mana???…

WKS Reply : Terima kasih…….Boleh….Tak der masalah……..Umah opah kat area pasar pasir mas.

23 01 2008
Meorjay

Comel sungguh wan ainin. Pastinya bila dah besar nanti wan ainin berasa gembira kerana gambar2 ketika tak tahu apa2 telah diabadikan di sini

WKS Reply: Terima kasih bro meor…..Insyallah….Harap2 camtuh lah….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: