Ainin Sofia Umur 4 Bulan

8 12 2007

Assalamualaikum….

Hari nie tak der apa nak di paparkan kepada anda..Just gambar baby perempuan saya Wan Ainin Sofia…..Sekarang nie umur Ainin dah 4 bulan….So far dia dah pandai ketawa dan tersenyum bila di usik dan di agah….Berat pun dah 5.6kg sekarang berbanding masa lahir dulu 2.5kg jer…..Kalau ikutkan org cakap umur 3 bulan dah pandai meniarap…Tapi Ainin masih belum boleh lagi…Maybe berat sikit kot badan dia untuk meniarap………Kalau dah pandai meniarap mesti best amik gambar……Mesti cute…Hehehehe….Apapun input dari anda yang melawat di sini amatlah saya hargai dalam membaiki serta memantapkan gambar yang di ambil kemudian hari……

ย 

Ainin 12

Ainin 13

Ainin 13


Actions

Information

10 responses

9 12 2007
++ FarEast Canon Shooter ++

hmm … cantik nama tu … suka nama ainin tu … gabungan nama dgn husband n wife ke?? =)

10 12 2007
syahid (oblind36)

wah lawa la editing bro. smooth je kulit dia. contrast dia pun best. ajar la skit๐Ÿ˜€

10 12 2007
Ika

aku baru beginners bab editing ni… seblum mampu sambar DSLR, mantapkan dulu ilmu editing. tp gambo ko mmg superb, aku kagum dan nak blaja dari ko. sila perturunkan ilmu pada aku…

nanti ainin tu meniarap la… mungkin skrg dia tgh try nak balance pergerakan tubuh sebelum meniarap…

10 12 2007
arelin

aip!!…cute baby ^-^ ..
pixca pun lawA+nice

10 12 2007
Aida Muliati

Comel anak abang niii…Abang ni musti hensem kan…

10 12 2007
zilzal

suke tona warne bro……cayalah!

11 12 2007
Jemster

Sihat sungguh Aini ni…. Dah pandai mengagah tu yang seronok…
Gambar seperti biasa never failed me…๐Ÿ˜€

11 12 2007
syahrul

comel anak bro nih!…cantik mata dia!

13 12 2007
mazrulphotoblog

Cepat dah besar si Ainin tu. Mcm baru dua tiga hari lepas kita borak pasal dia kan. Agaknya masa makin laju berlalu. Dia ikut muka sape tu…๐Ÿ™‚
Semoga Ainin menceria hidup wan sekeluarga!

14 12 2007
firdaus

tahniah bro dgn kelahiran ainin. Sekarang kire penuh gambar baby je la. Gambar wedding pun cam malas je ndak upload wakakaka. Thanks visited my fotopages.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: