Kids Photography At Hutan Bandar JB.

26 11 2007

Assalamualaikum…..

Pada hari ahad 25 November 2007, saya berkesempatan mengikut aktiviti photography bersama rakan-rakan daripada CS membuat rakaman kids photo…Ini adalah acara yang dirancang oleh Halim dan isterinya untuk xtvt photographer Johor….Yang hadir pada sessi tersebut ialah Abeja, Tenno, Halim, Ayares, Taktauaper, Nine dan juga saya sendiri….Manakala model kanak2 di bawa oleh isteri halim iaitu dua orang kanak-kanak cina (anak murid isteri halim) dan anak-anak mereka sendiri…Sessi rakaman nie telah bermula pada pukul 11.00 pagi dan tamat dalam lebih kurang pukul 2.00ptg di sekitar hutan bandar JB…..Sebenarnya habis kul 1.00 tapi pergi ngeteh jap…..Di bawah ialah sedikit rakaman daripada lensa kamera saya untuk tatapan semua. Komen dan juga kritikan yang membina dari anda semua amatlah saya hargai dan sanjungi…

 

Gambar group yang menyertai xtvt Kids Photography.

Exif : 1/250s, F3.2, ISO 100, at 70mm

Exif : 1/800s, F3.2, ISO 100, at 70mm

Exif : 1/200s, F3.2, ISO 100, at 70mm

Exif : 1/160s, F3.2, ISO 125, at 122mm

Exif : 1/250s, F3.2, ISO 100, at 70mm

Exif : 1/125s, F3.2, ISO 100, at 125mm

Exif : 1/250s, F2.8, ISO 100, at 70mm

Exif : 1/250s, F2.8, ISO 100, at 70mm

 Wassalam.Jumpa lagi kita dilain masa..

Doubleukayes 2007 (WKS)

Actions

Information

24 responses

26 11 2007
amroose

bro.. gambar 2nd tu sgt sharp & menarik. Mind sharing the exif + lens used?
thanx~

26 11 2007
wksphoto

Amroose…
Exiff for 2nd Picture : 1/250s, F3.2, ISO 100, Lens 70-200mm F2.8, Centerweight Metering.

26 11 2007
AyAres151

mmg lawo2 gambo dari canon…waaaaa…wa nak beralih arah nih…

26 11 2007
ecah

amboiiii..sakan memasing berposing…

26 11 2007
tenno rz

cantek gambar2 hang… hang mmg teror.. x dpt disangkal lagik… huhu.. ade org mau tukar baju itam ke putih ke? keke..

26 11 2007
abeja

Aku salah sorang yg akan pakai baju putih..hehehe…D300 pon best jugak..
Mana lagi gambonya…letak ler lebih2 sikit…

26 11 2007
conan

comel nyaaaa….

26 11 2007
m:e:o:r:j:a:y

Si gadis kecil berbaju merah tu sungguh fotogenik

26 11 2007
m:e:o:r:j:a:y

Si gadis berbaju merah tu sungguh fotogenik.
Semua gambar memang cantik

26 11 2007
idzwanjunaidi

nice picture here..full of emotions…i admire your works

27 11 2007
zarf

tgamam..
congrats bro.gamba cun gile.camane leh dpt kaler clean camtu eh?
mintak tunjuk ajar.
tq.

27 11 2007
maya amir

lerr awat tak ajak..heheh..
menarik, tertarik:)

27 11 2007
rahmat

Waaaa….diam2 dah ada wks.com..cayalah! Congrats!
Smart & mantap gambar kanak2 di sini…full emotions!

27 11 2007
hakim

uit…
salah tulis nama aku…
tamo kawan…
wahahaha…
nak pinjam lense bleh???

29 11 2007
zilzal

sharp.simple.colorful.nice.fantastic

29 11 2007
azr

nic…pic….and simple…

29 11 2007
srsfeqah

fotogenik adik2 nih..
b’posing sakan diorg..
lg best sbb gmbr2 diorg cuuunnn..

30 11 2007
hadiena

cantik la….
sy suka tui stail editing bro….. cantik, kemas, sharp
cuma sket komen dr sy, cam tak kena lak di mata sy
adik2 comey ni berlipstik merah sgt

sekadar pandangan dr kaca mata sy🙂

1 12 2007
tenno rz

wa dah up pic karnival tu kt web trzphoto.fotopages.com

2 12 2007
Timothy Syahidphant

thanks for comment. mana ada hensem biasa nye. saya suka pic budak no 1 tu. expression dia tu cute giler. gambar mmg seperti biasa kemas n cantik. keep the gud work bro.

3 12 2007
zam

2 dia aih…kids photography…mekup & senyum sakan….
kena laa shooter hebat….mavles laaa hasilnya

7 12 2007
din

wah bro gambar suma marveles….clean & clear

28 07 2008
Noranizam Hj Demin

cantek lerr…
hmmm… ayares pun ada.. wah hebat²😀

WKS Reply :
A’aahh ayares pun ada…Ooo kenal ayares ler yerkk…Member baik ker?

10 08 2008
Noranizam Hj Demin

hehehe.. kenal lama dah .. kwn2 seperjuangan je la😀

WKS Reply : Ooo patutler …..Kirim salam kat dia…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: