Pantai Pasir Lanun, Mersing

12 05 2009

Alhamdulillah sesudah sekian lama web blog saya nie tak berupdate dengan gambar2 terbaru, akhirnya dapat juga saya memaparkan sedikit gambar2 terbaru yang sempat saya rakamkan ketika saya menziarahi keluarga adik saya di Pahang pada hari minggu yang sudah. Di kesempatan lawatan saya kerumah keluarga adik saya, saya telah pergi bersiar2 bersama keluarga ke Pantai Pasir Lanun yang terletak di sempadan Johor didalam daerah Mersing.

Di bawah beberapa keping gambar yang saya publishkan untuk tatapan semua yang saya sempat rakamkan…..Di harap anda semua yang melawat web ini dapat melihat keindahan pantai ini daripada hasil rakaman saya. Terima kasih juga kepada semua pelawat web ini yang setia dan tak jemu2 serta setia menanti hasil2 daripada saya….Terima kasih sekali lagi dari saya dan insyallah jika ada hasil2 terbaru akan saya terus abadikannya di sini untuk di kongsi dengan anda…

Wassalam

WKS

Di sini saya selitkan gambar Wan Ainin Sofia dan Ariffa Dalila (Sepupu Ainin) ketika bersantai di tepi Pantai Pasir Lanun, Mersing.

About these ads

Actions

Information

15 responses

12 05 2009
en_me

nice pics.. thanx bro singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg ittewww.. salamms

WKS : Terima kasih dan insyallah saya akan menjenguknya selalu….

12 05 2009
syuksharkawi

canteknyer gambar sunset tuh
kemas ;D

WKS : Terima kasih….:D

12 05 2009
fauzi-maya

hahaha..gi situ jugak ye..aku tanye org kg kat situ dia ckp pasir lanun ikut situ gak tapi kene masuk jln mcm offroad skit..aku sempat masuk tapi crowded dgn mat rempit camping (labor day)..potong stim toll..

WKS : Oo yer ker …Aku pun tanya org….Main tengok label jer…Mungkin betul ler kot macam ko cakap…Hehhehehe

12 05 2009
cak

ya..sunset itu sungguh cantik. always admire ur pic color.

WKS : Terima kasih En Cak

12 05 2009
fauzi-maya

whoaa..ko pon gi situ gak ek…well aku tanya org kat situ..pasir lanun tu actually kene masuk dlm skit..jln dlm hutan..offroad gitu..aku try masuk tapi time tu penuh giler org camping (labor day) so aku patah balik gi jeti tuh..

WKS : SAma dengan post sebelum…Hehehehe

13 05 2009
FarEast

compo marvelous! ;) sunset paling suka tgk! =)

WKS : Thanks bro…

13 05 2009
mshafie

Assalamualaikum…

Masih tajam menikam!!!..saya ni yag dah lama tak shoot pun jadik blur bila pegang kamera semula..

Ingatkan abang dah merajuk nak update..hehehehehe

WKS : Tak der ler merajuk …tapi slow sikit ler…Tapi kamera takkan lepas punya…Cuma berinternet jer dah jarang…Hhehehe

13 05 2009
fauzi-maya

sori komen aku kuar 2x..1st one aku ingatkan x kuar..bile nak lepak anggun lagik bro?? hehehe

WKS : Kekadang tak kuar sebab kena tunggu approval dari aku dulu…..Tu pasal kot tak kuar…

14 05 2009
rahmat

salam bro….lama tk nyinggah blog bro….kabare?

WKS : Terima kasih bro menyinggah…

14 05 2009
Mazrul

Mane kau pegi…kau tak de, YB razak merajuk.
Tikoos pun merajuk. welcome back wks…
jom TT kat tikoos…

WKS : GUa ada jer bro..Tak gi mana2 pun…Cuma tak kesempatan berinternet jer…HEhhehe

16 05 2009
peijan

cantik pantai.. nice pic too.. lame tak update.. bz ke bro..

WKS : Thanks bro…

2 06 2009
ai

elloo fren. lama dah x tgk hasil gmba kat sini. maklumla sejak dah keje kl ni bz je ek

WKS : HEheheh…Tak kesempatan nak online…Tu pasal jarang ada tempek gambar….

6 06 2009
Zara~AB

gambar sunset tue cantik! btw, ur colour sangat besh jugak lar. Rasanya cam pernah pergi je tempat nie.

WKS : Terima kasih…Tempat ni kat mersing…mungkin kot anda pernah pergi…

3 11 2009
jams

apa dah ni dkt penyabung mersing bkn pantai pasir lanun…

pembetulan…

15 06 2010
SALINA

WOW CNTIK GAK TMPT NI…KMI STAY KT PNTAI PNYABUNG JE 2H 1MLM,MY SISTER N BROTHER MEMANCING KT JETI SNA.SYA X MNAT MNCING SO X IKUT.TP BLA TGOK PIC YOU TRUJA GAK NK G.TP NEXT HOLIDAY LA….APA PN MERSING IS SO BEAUTIFUL…………..PERCUTIAN YG SUNGGUH MENYERONOKKN..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: